Partnergroep Ontmoetingscentrum Dordrecht

U bevindt zich hier:Home/Activiteiten/Partnergroep Ontmoetingscentrum Dordrecht/Partnergroep Ontmoetingscentrum Dordrecht
Laden Activiteiten
Deze activiteit is voorbij.

Beste mantelzorger,

Ook na de feestdagen gaan we weer  verder met de ondersteuningsgroep voor  partners.
In deze gespreksgroep komen mantelzorgers bij elkaar en bespreken de zaken waar ze tegen aan lopen, of vragen over hebben. Het lotgenotencontact is iets bijzonder. Uiteraard zijn er per persoon grote verschillen, maar vaak zijn er zeker ook overeenkomsten te zien. En het kan fijn zijn dit te delen met iemand die hetzelfde meemaakt. Die echt begrijpt wat je bedoelt.

De ondersteuningsgroep die nu start is voor partners, kinderen krijgen later een uitnodiging. De groep die we voor de kinderen zullen organiseren zal wederom in de avonduren zijn.
We hebben er voor gekozen de groep op vrijdagmiddag bij elkaar te laten komen. Op deze dagen zijn de meeste centra open en kan de bezoeker dus gewoon naar zijn eigen groep of in overleg op het Ontmoetingscentrum de Koloriet, waarbij de mantelzorger geen zorgen hoeft te hebben voor degene die alleen thuis blijft.

Op vrijdag 25 januari zullen we weer starten. U bent welkom om 13.15 uur, dit is een nieuwe tijd  en de middag duurt tot ook iets  langer ongeveer  tot 15.15 uur. De begeleiding is in handen van Cindy Neijenhuis  psychologe in het Spectrum, en een begeleidster van het Ontmoetingscentrum.
Als u vorige keer hier niet bij aanwezig kon zijn, is dat geen probleem.
We voegen alle locaties bij elkaar aangezien anders de groepen te klein zijn. Neemt niet weg dat het natuurlijk wel allemaal partners van iemand met dementie zijn.
We hebben er voor gekozen om de middag in de Koloriet (Jacob Marisstraat 70) te houden. Dit omdat deze  ruimte goed te bereiken is met eigen auto, fiets en bus. We zitten weer in de Olifantenruimte op de 1e etage, die per lift te bereiken is.

De andere dagen tot de helft van dit jaar  zullen zijn:
22 Februari
29 maart
26 april
24 mei let op dit is niet de laatste vrijdag
28 juni

Kunt u ze alvast plannen in uw agenda.

Mocht u nog vragen hebben over deze middagen, kunt u contact opnemen met uw begeleidster van het ontmoetingscentrum, of met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Gré Stam
Begeleider op de Koloriet

06-34657741
koloriet@ontmoetingscentrumdordrecht.nl