Regie de Regio

U bevindt zich hier:Home/Activiteiten/Regie de Regio
Laden Activiteiten
Deze activiteit is voorbij.

Het Ouderplatform Zuid-Holland Zuid organiseert themabijeenkomsten ter versterking van het cliënt- en familieperspectief in de regio Zuid-Holland Zuid.

De eerstvolgende bijeenkomst ‘Regie in de Regio’ vindt plaats op woensdag 15 mei tussen 19.30 en 21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. De avond is vrij toegankelijk en wordt gehouden in de Ontmoetingsruimte van Wijkcentrum De Koloriet, Jacob Marisstraat 70, 3314 TK Dordrecht.
Gastheer voor deze avond is Michiel van der Vlies, bestuurder van de MEE Plus Groep.
Het belooft een mooie avond te worden waarbij Natasja Hoogerheide, alias Vlindernatasja, zal vertellen, voordragen, delen en ontroeren over ‘eigen kracht’.

Op de avond ‘eigen regie en eigen kracht, beheersing of bevrijding?’ delen we kennis en ervaringen en signaleren we knelpunten vanuit de diverse wetten, waaronder de Jeugdwet en de Wmo. Ook de Zorgverzekeringswet (Zvw), de Wet langdurige zorg (Wlz) de Participatiewet en de Wet passend onderwijs passeren de revue.
Tijdens deze avond staat het formuleren van oplossingsrichtingen centraal. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar ouderszhz@gmail.com