Speciaal voor mij (8-12jaar) /Brussencursus

U bevindt zich hier:Home/Activiteiten/Speciaal voor mij (8-12jaar) /Brussencursus/Speciaal voor mij (8-12jaar) /Brussencursus
Laden Activiteiten
Dit activiteit is voorbij.

Kinderen die opgroeien in een gezin waar iemand een ziekte/beperking of psychische kwetsbaarheid heeft, hebben soms te maken met bijzondere situaties. Het kan zijn dat de jongere rekening moet houden met de ander, zich meer zorgen maakt of merkt dat het thuis wel eens anders gaat.

Speciaal voor hen organiseren we leuke cursussen waarbij we praten over de situatie thuis, wat het met de jongere doet en hoe je er mee om kan gaan. Naast de opdrachten is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid en (korte) activiteiten. De cursussen zijn geschreven voor brussen (een “brus” heeft een broer of zus met een beperking of ziekte), maar zijn in sommige situaties zeker ook geschikt voor kinderen/jongeren van wie de ouder een beperking heeft. We gaan daarover graag met u in gesprek.

Er worden dit jaar nog verschillende (fysieke) cursussen gegeven waarbij ieder kind aan kan sluiten bij de groep die het beste past, ongeacht de woonplaats.
Deelname is gratis.

Speciaal voor mij (8 t/m 12 jaar) in Zwijndrecht op woensdagen van
30 uur – 20.00 uur. Data: 22 en 29 september, 6,13, 27 oktober en 5 november.

Wilt u meer weten of uw kind aanmelden?

Neem contact op via T 078 206 32 02 of E info@meemantelzorg.nl.