Bijeenkomst combinatie mantelzorg en werk in Zwijndrecht

U bevindt zich hier://Bijeenkomst combinatie mantelzorg en werk in Zwijndrecht

Mantelzorg en werk: hoe combineer je dat?

Ongeveer één op de vijf werknemers combineert zorgtaken met een betaalde baan. In de zorgsector zelfs één op de vier. Het combineren van werk en mantelzorg kan erg lastig en intensief zijn. In Zwijndrecht organiseert MEE Mantelzorg een thema-avond over de combinatie werk en mantelzorg.  

Valkuilen en tips

Gastspreker van deze mantelzorgbijeenkomst is Anjo Pluijmers-Verhagen van WerkZorgBalans. Anjo zet haar kennis en ervaring (als werkende mantelzorger) in om te ondersteunen bij het kunnen combineren van werk en zorg. Ze vertelt over mogelijkheden en bespreekt valkuilen. Ook deelt ze tips om werk en mantelzorg op een gezonde manier vol te kunnen houden. Uiteraard is er voldoende ruimte voor vragen.

De avond start om 19:30 uur,  vanaf 19:15 uur staat de koffie/thee klaar. Locatie is Hart van Meerdervoort, Perkstraat 57b, 3333 VE Zwijndrecht.

Komt u ook?

Deelname is gratis, maar aanmelden is wel nodig. Dit kan tot 11 juni 2018. Aanmelden kan hier via onze site of door een mailtje te sturen naar mantelzorgconsulent Patricia van der Put: patricia.vanderput@meeplus.nl. U kunt ook bellen naar MEE: 078 750 89 00. Bij aanmelding graag vermelden:

  • uw naam
  • contactgegevens
  • om welke bijeenkomst het gaat

We hopen u te ontmoeten op deze avond over mantelzorg en werk.

2018-05-24T14:44:05+00:0024 mei, 2018|