Dag van de Mantelzorg 2018

U bevindt zich hier://Dag van de Mantelzorg 2018

In het kader van de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg wil de gemeente Westvoorne haar mantelzorgers graag eens verwennen. Als u langdurig en intensief voor iemand met een beperking zorgt, kan het prettig zijn om af en toe even tijd voor uzelf te hebben.

De afdeling Mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning van MEE Zuid-Hollandse Eilanden biedt u in samenwerking met gemeente Westvoorne een heerlijke High Tea aan voor al haar mantelzorgers. De middag zal in het teken staan van “Verras de Mantelzorger”.

Datum:  Zaterdag 17 november 2018
Tijd     :  van 13:00 tot 15:00 uur
Plaats :  Paviljoen De Duinrand,
Strandweg 4, Oostvoorne

Wilt u als mantelzorger meegenieten van dit verwenmoment, meldt u zich dan aan (uiterlijk tot en met 8 november).
Wilt u graag komen, maar kunt u de persoon waarvoor u zorgt niet zo lang alleen laten, dan denken wij graag met u mee om hier een oplossing voor te zoeken bijvoorbeeld door de inzet van een vrijwilliger.

Naast de High Tea willen wij u de mogelijkheid bieden om een groepswandeling te maken. U kunt dit aangeven op het antwoordformulier (mochten er niet voldoende aanmeldingen zijn dan zal de wandeling niet doorgaan en kunnen wij u informeren).

Groepswandeling: Zaterdag 17 november 2018
Tijd         :    van 11:45 tot 12:45 uur
Verzamelen        :  bij de ingang van Paviljoen De Duinrand.

Graag willen wij u ook nog even attenderen op “Koffie tussen de boeken”. Voor wie is het? U, als u even wilt genieten van een bakkie en een praatje. Iedere keer staat ontmoeting centraal. Locatie: Bibliotheek Rockanje, Dwarsweg 23.
Dit is iedere 2e maandag van de maand van 13:00-14:30 uur. Bel gerust als u meer wilt weten.

Bent u inmiddels geen mantelzorger meer? Wilt u dit dan aan ons doorgeven zodat we uw gegevens uit het systeem kunnen halen.

Kent u nog mantelzorgers die niet bij ons bekend zijn? Maakt u hen dan attent op deze dag. Ook zij zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden.

Om u aan te melden kunt u gebruik maken van bijgaand antwoordformulier.
Heeft u nog vragen? Belt u dan naar 0181-333507 en vraag naar Miranda Loijens. Graag tot ziens op 17 november!

2018-11-21T10:54:39+00:0021 november, 2018|