Dag van de Mantelzorg 2018 | Dordrecht

U bevindt zich hier:///Dag van de Mantelzorg 2018 | Dordrecht

Op zaterdag 10 november 2018 is de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. Rond deze datum worden in heel Nederland mantelzorgers in het zonnetje gezet. MEE Mantelzorg organiseert dit jaar in samenwerking met lokale netwerkpartners verschillende activiteiten voor alle mantelzorgers uit Dordrecht.

Feestelijke Brunch in het Van der Valk Hotel
Graag nodigen wij u uit voor een heerlijke brunch op zaterdag 10 november in het Van der Valk Hotel, Laan van Europa 1600, 3317 DB in Dordrecht. De brunch is van 11.00 tot 13.00 uur, de deur is open om 10.30 uur. Wethouder Heijkoop zal de brunch feestelijk openen.
In verband met de catering is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan voor 1 november 2018 .
Na aanmelding ontvangt u in week 45 (5-9 november) een bevestigingsbrief voor deelname aan de feestelijke brunch. Deze bevestigingsbrief is samen met uw naam op onze aanmeldingslijst uw toegangsbewijs. Let op: vol = vol.

Klik hier voor het aanmeldformulier: https://www.meemantelzorg.nl/aanmeldingsformulier-feestelijke-brunch-zaterdag-10-november-dordrecht/

Verwenweek voor Dordtse Mantelzorgers
Verschillende organisaties in Dordrecht hebben in week 46, van 12-18 november 2018, leuke activiteiten voor u georganiseerd, om u extra te verwennen!

U kunt het Activiteitenoverzicht van de Verwenweek hier downloaden. https://www.meemantelzorg.nl/wp-content/uploads/2018/09/Folder-Verwenweek-2018-min.pdf

U vindt hier informatie, data, tijden, locaties en of u wel of niet vooraf moet aanmelden. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Actuele Opmerkingen Verwenweek:

 • De Workshop Bloemige Herfst op dinsdag 13 november is helaas vol. U kunt hier niet meer voor aanmelden.
 • De Workshop Natuurlijke verzorgingsproducten maken is helaas vol. U kunt hier niet meer voor aanmelden.
 • De Workshop Verrassingsdoosje mozaïeken is helaas vol. U kunt hier niet meer voor aanmelden.
 • Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor kinderen en jongeren die opgroeien met zorg thuis! Meld je snel aan voor deze workshops!

  Woensdag 14 november 2018:

  Kinder Workshop Wobbelyoga
  Survival Clinic: Speciaal voor jongeren!

  Zaterdag 16 november:

  Brusjesmiddag met Kinderatelier; doe MEE!

  Voor meer informatie kunt u de folder van de verwenweek downloaden.

 

 

Groot Film- en Musicalorkest Timbres Divers sluit de verwenweek op spectaculaire wijze af! U bent van harte welkom op het speciaal voor u georganiseerde concert ‘Thank you’. Samen met een artiest wordt de middag gevuld met het repertoire van bekende film en musical klassiekers.
Zondag 18 november van 14.30-16.00 uur. Aanmelden:  info@timbresdivers.nl

Jongeren!
Ook jonge mantelzorgers verdienen extra aandacht! Veel jongeren maken het mee: er is bij hen thuis iemand langdurig ziek. Bijvoorbeeld vanwege een lichamelijke of psychische ziekte, een handicap of een ernstige verslaving. Dat kan de vader of moeder zijn, maar ook een broer of zus of een ander familielid. Kent u een kind / jongere die opgroeit met zorg thuis? Woont hij / zij in Dordrecht en heeft de leeftijd van 6 t/m 21 jaar? Laat dat ons weten en wij zorgen dat diegene een leuk cadeautje krijgt!

Aanmelden kan tot 1 november 2018. De gegevens geven wij niet door aan andere organisaties en worden uitsluitend voor deze actie gebruikt.

Aanmelden van een jonge mantelzorger klik hier: https://www.meemantelzorg.nl/aanmeldingsformulier-jonge-mantelzorgers-dordrecht/

Survival Clinic
Hierbij dagen wij jongeren uit om naar het terrein van Gymforce One te komen voor een speciale Clinic met als hoogtepunt een echte hindernisbaan. Na instructie mag jij die natuurlijk over! Het maakt niet uit of je sportief bent of niet, iedereen kan meedoen. Deze Clinic is speciaal voor jongeren (6-21 jaar) die opgroeien met zorg thuis. Aanmelden mag, maar hoeft niet. Natuurlijk mag je een vriend, vriendin, broer of zus meenemen.
Woensdag 14 november van 18.00-19.00 uur.
Locatie: Gymforce One (bij tennisvereniging CC), Schenkeldijk 13, 3328 LE Dordrecht.

Mantelzorgwaardering

Details over de mantelzorgwaardering zijn momenteel nog niet bekend. U kunt zich hiervoor tussen 1 november en 31 december 2018 aanmelden. Actuele informatie en het aanmeldformulier staan t.z.t op deze website

 

Voor vragen over de activiteiten rondom de Dag van de Mantelzorg kunt u contact opnemen met MEE Mantelzorg 078 206 32 02 of  mantelzorg@meeplus.nl

 

2018-11-05T14:44:46+00:003 oktober, 2018|