Deel je ervaringen als werkende mantelzorger met het RIVM!

U bevindt zich hier:Home/Berichten/Deel je ervaringen als werkende mantelzorger met het RIVM!

Deel je ervaringen als werkende mantelzorger met het RIVM!

Het aantal ouderen in Nederland neemt toe en ouderen wonen steeds langer thuis. De zorg voor ouderen komt hierdoor steeds vaker op mantelzorgers aan. Er zijn veel mantelzorgers die deze zorg combineren met een betaalde baan. Dat vraagt veel van mantelzorgers. Daarom is het belangrijk dat mantelzorgers passende ondersteuning ontvangen. Bijvoorbeeld op het werk, thuis of in de omgeving.

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) doet onderzoek naar de behoefte aan ondersteuning van werkende mantelzorgers die zorgen voor een naaste oudere. Om tot de juiste vormen van ondersteuning te komen, zijn de ervaringen en meningen van mantelzorgers van groot belang. Daarom zijn we op zoek naar mantelzorgers die willen meedoen aan een onderzoek waarin zij hun ervaringen willen delen. Op 18 april en 8 mei organiseert het RIVM twee bijeenkomsten voor mantelzorgers.

Bent u een werkende mantelzorger, en wilt u een bijdrage leveren aan het vinden van passende ondersteuning voor werkende mantelzorgers? Meld u dan aan. Via onderstaande link vindt u meer informatie en kunt u zich opgeven voor één van de bijeenkomsten.

Aanmelden: https://www.formdesk.com/rivm/SterkeMantelzorg

2020-03-04T10:21:16+01:004 maart, 2020|