Freerunnen voor jonge mantelzorgers (8-14 jaar)

Het is de landelijke week van de jonge mantelzorger!

Doe je mee met een superleuke Freerun-les? Johan van ApeXa for Kids laat jullie alles zien van freerunnen. Je hoeft niet sportief te zijn; iedereen kan meedoen. Trek makkelijke kleding aan en neem je gymschoenen mee. Bij deze activiteit mag je een vriend, vriendin, broer of zus meenemen.

  • Wanneer? Woensdag 1 juni
  • Leeftijd: 8-14 jaar
  • Max. deelnemers: 20
  • Locatie: Spelzaal het Palet, Dudokplein 210 in Dordrecht.

Wat is een jonge mantelzorger?
Als je opgroeit met ziekte en zorg thuis, als één van je gezinsleden langdurig ziek is, een lichamelijke of verstandelijke beperking, psychische problemen of een verslaving heeft, dan ben je een jonge mantelzorger. Je zorgt misschien voor je vader, moeder, broer of zus en je houdt rekening met hun ziekte of beperking of je maakt je zorgen over de situatie thuis. En soms kunnen plannen onverwacht niet door gaan. Je hoeft dus niet echt voor iemand te zorgen om toch jonge mantelzorger te zijn. Heb je een broer (tje) of zus(je) met een beperking/ziekte/aandoening? Dat ben je een brus.

Aanmelden
Voor deze activiteit is aanmelden niet nodig.

De activiteiten in de week van de jonge mantelzorger, georganiseerd door MEE Mantelzorg en netwerkpartners, zijn voor jonge mantelzorgers en brussen uit Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht en Hardinxveld-Giessendam. Deelname is gratis.