Krav Maga voor jonge mantelzorgers (8+ jaar)

Het is de landelijke week van de jonge mantelzorger!

Krav Maga is een verdedigingsport waarbij je op een speelse manier oefent met jezelf redden in verschillende situaties. We gaan aan de slag met lichamelijke oefeningen maar ook hoe je sterker in je hoofd kan worden. Tijdens deze workshop maak je op een leuke manier kennis met deze sport.

  • Wanneer? Donderdag 2 juni
  • Leeftijd: vanaf 8 jaar
  • Max. deelnemers: 12
  • Locatie: Kubiek, Zwaluwstraat 1 in Zwijndrecht

Wat is een jonge mantelzorger?
Als je opgroeit met ziekte en zorg thuis, als één van je gezinsleden langdurig ziek is, een lichamelijke of verstandelijke beperking, psychische problemen of een verslaving heeft, dan ben je een jonge mantelzorger. Je zorgt misschien voor je vader, moeder, broer of zus en je houdt rekening met hun ziekte of beperking of je maakt je zorgen over de situatie thuis. En soms kunnen plannen onverwacht niet door gaan. Je hoeft dus niet echt voor iemand te zorgen om toch jonge mantelzorger te zijn. Heb je een broer (tje) of zus(je) met een beperking/ ziekte/ aandoening? Dat ben je een brus.

Aanmelden
Mail uiterlijk 5 dagen voor de workshop je naam, woonplaats en telefoonnummer naar info@meemantelzorg.nl

De activiteiten in de week van de jonge mantelzorger, georganiseerd door MEE Mantelzorg en netwerkpartners, zijn voor jonge mantelzorgers en brussen uit Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht en Hardinxveld-Giessendam. Deelname is gratis.