Muziekavond voor mantelzorgers Voorne aan Zee

Op 10 november is het weer de Dag van de Mantelzorg. Alle mantelzorgers van Voorne aan Zee zijn ’s avonds van harte welkom in Theater Twee Hondjes. We gaan u verwennen met een optreden van Milène van der Smissen. Milène is zowel zangeres als actrice en ook bekend van Stichting Diva. Een stichting die zich inzet voor mensen met dementie. Met haar glasheldere stem en sprankelende voorkomen, raakt Milène haar publiek in beeld en geluid. Een vleugje zelfspot hier, een enthousiaste glimlach daar en altijd de intense noodzaak om middels muziek naar verbinding te zoeken.

Vanaf 18.30 staan de deuren voor u open, we ontvangen u met een kopje koffie en iets lekkers. De avond wordt om 19.00 geopend door Janneke Postma, wethouder Volksgezondheid, Welzijn en cultuur. Na de voorstelling is er nog gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje de avond af te sluiten.

Bent u Mantelzorger en wilt u zich aanmelden voor deze avond? Neem dan contact op met MEE Mantelzorg via: mantelzorgzhe@meevivenz.nl of bel 0181-333 507. Aanmelden kan tot 27 oktober 2023. Deze avond wordt voor u georganiseerd door SBO, MEE Mantelzorg en Catharina Thuis op Voorne.