NAH Mantelzorgcafé Drechtsteden

Het NAH mantelzorg Café is een ontmoetingsplek voor mensen uit de Drechtsteden die zorgen voor, of betrokken zijn bij, iemand met Niet Aangeboren Hersenletsel, hun familieleden en vrienden, maar ook voor vrijwilligers, professionals en andere belangstellenden. Iedere tweede woensdag van de maand organiseert het NAH Mantelzorg Café Sliedrecht een bijeenkomst.

Op woensdag 11 mei organiseren we een bijeenkomst met het thema: De impact van NAH Een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. Niet alleen van degene zelf, maar ook van de partner, de kinderen of andere direct betrokkenen. Het leven wordt nooit meer helemaal als vanouds en dit vraagt in het dagelijks leven om met elkaar een nieuw evenwicht te vinden. Op woensdagavond 11 mei gaan we naar aanleiding van onze film met elkaar in gesprek over de impact. We bespreken welke thema’s spelen en hoe het NAH Mantelzorg Café hierin helpend kan zijn.

Woensdagavond 11 mei 2022 Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. Seniorenhuys de Schalm, Kerkbuurt 137 in Sliedrecht. De toegang is gratis, voor consumpties vragen wij een kleine bijdrage. Aanmelden is niet nodig.

Heeft u vragen of wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Neem dan contact op met het Mantelzorgpunt Sliedrecht. Stuur een email naar mantelzorg@bonkelaarhuis.nl, bel naar 0184 420 539 of kom langs in Het Bonkelaarhuis aan het Bonkelaarplein 7 in Sliedrecht.

Een vraag over hersenletsel? Neem dan contact op met de Breinlijn, bereikbaar op het telefoonnummer 085-225 02 44. Of kijk eens op www.breinlijn.nl