Sportieve middag voor jonge mantelzorgers (8+ jaar)

Het is de landelijke week van de jonge mantelzorger!

Servanda en MEE Mantelzorg organiseren een sportieve middag met verschillende leuke spellen en activiteiten op het veld van Korfbalvereniging HKC, zoals een stormbaan en balsporten. Bij slecht weer houden we de activiteiten in de sporthal. Kleed je lekker sportief aan en aan het eind van de middag hebben we nog een smakelijke verassing!

  • Wanneer? Woensdag 8 juni van 14 tot 17 uur.
  • Leeftijd: vanaf 8 jaar
  • Max. deelnemers: 20
  • Locatie: HKC, Tiendweg 42B in Hardinxveld-Giessendam

Wat is een jonge mantelzorger?
Als je opgroeit met ziekte en zorg thuis, als één van je gezinsleden langdurig ziek is, een lichamelijke of verstandelijke beperking, psychische problemen of een verslaving heeft, dan ben je een jonge mantelzorger. Je zorgt misschien voor je vader, moeder, broer of zus en je houdt rekening met hun ziekte of beperking of je maakt je zorgen over de situatie thuis. En soms kunnen plannen onverwacht niet door gaan. Je hoeft dus niet echt voor iemand te zorgen om toch jonge mantelzorger te zijn. Heb je een broer(tje) of zus(je) met een beperking/ ziekte/ aandoening? Dat ben je een brus.

Aanmelden
Mail uiterlijk 2 juni je naam, woonplaats en telefoonnummer naar info@meemantelzorg.nl

De activiteiten georganiseerd door MEE Mantelzorg en netwerkpartners zijn voor jonge mantelzorgers en brussen uit Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht en Hardinxveld-Giessendam. Deelname is gratis.