Workshop grime voor jonge mantelzorgers (12+ jaar)

Het is de landelijke week van de jonge mantelzorger!

Tijdens de workshop grime leer je stap voor stap op een professionele manier met verschillende materialen wonden maken. Er bestaan verschillende wonden; denk aan bijtwonden, snijwonden maar ook verbrandingen. Ook gebruiken we materialen die je thuis in de kast hebt staan, zodat je zelf ook wonden kunt maken. Durf jij het aan? Deze workshop organiseren we samen met Hi5 Ambacht.

  • Wanneer? Woensdag 1 juni
  • Leeftijd: vanaf 12 jaar
  • Max. deelnemers: 15
  • Locatie: Het Baxhuis, Hoge Kade 58 in Hendrik-Ido-Ambacht

Wat is een jonge mantelzorger?
Als je opgroeit met ziekte en zorg thuis, als één van je gezinsleden langdurig ziek is, een lichamelijke of verstandelijke beperking, psychische problemen of een verslaving heeft, dan ben je een jonge mantelzorger. Je zorgt misschien voor je vader, moeder, broer of zus en je houdt rekening met hun ziekte of beperking of je maakt je zorgen over de situatie thuis. En soms kunnen plannen onverwacht niet door gaan. Je hoeft dus niet echt voor iemand te zorgen om toch jonge mantelzorger te zijn. Heb je een broer (tje) of zus(je) met een beperking/ ziekte/ aandoening? Dat ben je een brus.

Aanmelden
Mail uiterlijk 5 dagen voor de workshop je naam, woonplaats en telefoonnummer naar info@meemantelzorg.nl

De activiteiten in de week van de jonge mantelzorger, georganiseerd door MEE Mantelzorg en netwerkpartners, zijn voor jonge mantelzorgers en brussen uit Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht en Hardinxveld-Giessendam. Deelname is gratis.