Dag van de Mantelzorg 2018 | Hendrik-Ido-Ambacht

U bevindt zich hier:///Dag van de Mantelzorg 2018 | Hendrik-Ido-Ambacht

Zaterdag 10 november is het weer de dag van de mantelzorgers. Een dag om alle mensen die zorgen voor anderen eens in het zonnetje te zetten en een stuk erkenning en waardering te geven. In Hendrik-Ido-Ambacht worden er verschillende activiteiten georganiseerd speciaal voor mantelzorgers. Je vindt ze hieronder.

Dag van de Mantelzorg / Bloemenactie

Mantelzorgers worden rondom de dag van de Mantelzorg altijd extra in het zonnetje gezet. Daarom ontvangen alle mantelzorgers uit Hendrik-Ido-Ambacht ook dit jaar weer een bloemetje.

Staat u bij MEE ingeschreven als mantelzorger, dan wordt het bloemetje automatisch bij u thuis bezorgd op vrijdag 9 november.

Staat u niet ingeschreven bij MEE, of kent u een andere mantelzorger die u dat bloemetje ook gunt? Geef uzelf of die ander dan vóór 30 oktober a.s. op via onderstaande link:

Aanmeldingsformulier bloemenactie Hendrik-Ido-Ambacht

Dag van de Mantelzorg / High tea

Graag nodigen wij mantelzorgers uit Hendrik-Ido-Ambacht uit voor een high tea.
De high tea vindt plaats op woensdag 7 november 2018 van 13.30 – 15.30 uur in ontmoetingscentrum Wielstaete, Van Kijfhoekstraat 146,  3341 SP Hendrik-Ido-Ambacht. De deur is open om 13.00 uur.

In verband met de catering is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan vóór 30 oktober 2018 via de onderstaande link.

Aanmeldingsformulier High Tea 

Na aanmelding ontvangt u in week 45 een bevestigingsbrief voor deelname aan de feestelijke high tea. Deze brief is uw toegangsbewijs. Let op: vol = vol.

Mantelzorgwaardering

De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht waardeert u als mantelzorger enorm en biedt u daarom het mantelzorgcompliment aan. Een waardering in de vorm van een VVV-cadeaukaart met een waarde van € 100,-.

Meer informatie vindt u op Mantelzorgcompliment Hendrik-Ido-Ambacht 2018.

Voor vragen over de activiteiten rondom de Dag van de Mantelzorg kunt u contact opnemen met MEE Mantelzorg 078 2063202 of mantelzorg@meeplus.nl

2018-10-03T14:26:17+00:00 20 september, 2018|Categories: Hendrik-Ido-Ambacht|

Bekijk op welke manieren MEE Mantelzorg actief is in uw gemeente: