Mantelzorgpunt Hardinxveld-Giesendam roept mantelzorgers op zich te laten registreren voor 18 oktober 2021.

U bevindt zich hier:Home/Berichten/Mantelzorgpunt Hardinxveld-Giesendam roept mantelzorgers op zich te laten registreren voor 18 oktober 2021.

Zorgt u langdurig en onbetaald voor iemand met een beperking, chronische aandoening/ ziekte of een psychiatrische aandoening? Is dit een partner, ouder of kind, een ander familielid, vriend of kennis? Dan bent u mantelzorger.

Waardering voor Mantelzorgers

In samenwerking met de gemeente Hardinxveld – Giessendam organiseren wij de mantelzorgwaardering in de week van de Mantelzorg van 8 tot en met 12 november 2021.
Hiervoor kunt u in aanmerking komen als u voldoet aan de volgende criteria:

• U zorgt voor minimaal 8 uur per week en
• Voor tenminste 3 maanden per jaar en
• Voor iemand die woonachtig is in de gemeente Hardinxveld – Giessendam.

U dient zich hiertoe te registreren via de website van Servanda, ga naar het kopje diensten en dan naar mantelzorgondersteuning en vervolgens naar de knop “Registreren als mantelzorger” of stuur een mail naar Brenda.Otten@servanda.nl.

Mantelzorgers die geregistreerd staan en waar de situatie niet is veranderd, hoeven niets te doen, indien er wel veranderingen zijn, willen we u vragen deze zo snel mogelijk door te geven in ieder geval voor 18 oktober 2021, zodat we de gegevens kunnen controleren.

Er is een nieuwe nieuwsbrief Mantelzorgpunt Hardinxveld-Giessendam digitaal verschenen, mocht u deze niet via de mail hebben ontvangen, u kunt deze downloaden via de website van Servanda.
Voor mensen die geen computer hebben of niet digitaal vaardig zijn, ligt er een uitgeprint exemplaar voor u klaar in de Ducdalf, Scheldestraat 1 of op donderdagmiddag in Het Hart in Boven-Hardinxveld.

2021-08-18T10:07:42+02:0018 augustus, 2021|