Aanmelden cursus Speciaal voor Mij Nissewaard en Voorne aan Zee

22 juni 2023

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren die zich zorgen maken over of zorgen voor iemand in hun naaste omgeving die te maken heeft met een verslaving, ziekte, handicap of beperking. Je kunt je inschrijven bij MEE Mantelzorg als jonge mantelzorger. Je krijgt dan een cadeautje bij inschrijving, uitnodigingen voor onze activiteiten en je kan deelnemen aan de brusjescursus: “speciaal voor mij”.

Brusjes zijn jonge mantelzorgers die voor een broer(tje) of zus(je) zorgen. Zij kunnen meedoen aan cursus ‘Speciaal voor mij’. Je kunt andere kinderen of jongeren die hetzelfde meemaken ontmoeten en je verhaal kwijt bij de consulenten jonge mantelzorg, ook doen we met elkaar leuke activiteiten.

De cursus Speciaal voor Mij is er voor kinderen van 8 t/m 12 jaar die wonen in de gemeente Nissewaard of Voorne aan Zee.

Wie:
Brusjes van 8 t/m 12 jaar

Waar:
Hoogwerfsingel 2 in Spijkenisse.

Wanneer:
Ouderavond: Maandag 18 september (19.00-20.30 uur)

Cursusdata:
Donderdagmiddag: 28 september,5,12 en 26 oktober en 2 en 9 november. Terugkomdag wordt nog gepland.

Hoe laat:
Van 15.30 tot 17.00 uur.

Aanmelden voor de cursus Speciaal voor Mij kan tot 11 september. Wees er snel bij! Inschrijven als jonge mantelzorger of meer informatie ontvangen kan met toestemming van 1 ouder/verzorger via het telefoonnummer 0181 333507 of via het e-mailadres: servicebureau@meeplus.nl.