Pas geopend: Odensehuis in Brielle

2 mei 2022

Het Odensehuis Brielle is een ontmoetingsplek voor mensen met geheugenklachten en/of beginnende dementie en hun mantelzorgers, partners, kinderen en andere betrokkenen.

In een ongedwongen sfeer kunt u uzelf zijn, uw verhaal delen, deelnemen aan verschillende activiteiten en een zinvolle dag hebben. In een veilige en vertrouwde omgeving komt u zowel geestelijk als lichamelijk in beweging. U voelt zich gezien, nuttig en gewaardeerd. Er is oog voor wie u bent en niet voor wat u heeft. Niets moet, alles mag.

Het Odensehuis wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en bezoekers met ondersteuning van een beroepskracht van Welzijn Ouderen. Centraal staat het behouden van kwaliteit van leven en deel kunnen blijven nemen aan de samenleving waarbij we kijken naar de wensen en ambities van de deelnemers.   Een diagnose of indicatie is niet nodig voor deelname.

Het Odensehuis vindt iedere donderdag plaats. U kunt inlopen vanaf 10.00 uur. We starten om 10.30 uur. Het Odensehuis sluit om 15.00 uur. Aanmelding is niet nodig. Komt u alleen voor de koffie dan is deelname € 2,50. Wilt u ook gebruik maken van de lunch dan betaalt u inclusief lunch € 4,50.

Voor informatie, voorlichting en advies over dementie en ondersteuning kunt terecht bij:
Het Odensehuis Brielle, M.H. Trompstraat 135, 3231 XN Brielle
Telefoon (0181) 728 281 (van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 13.30 uur)
E-mail welzijnouderen@catharina.nl