Dag van de Mantelzorg Hendrik Ido Ambacht

13 september 2023

Bloemenactie
Mantelzorgers worden op de Dag van de Mantelzorg altijd extra in het zonnetje gezet. Daarom ontvangen alle mantelzorgers, woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht ook dit jaar weer een bloemetje als mantelzorgwaardering.

Staat u bij MEE Mantelzorg ingeschreven als mantelzorger, dan wordt het bloemetje automatisch bij u thuis bezorgd op vrijdag 10 november 2023.
Bent u afgelopen jaar verhuisd? Geef uw nieuwe adres dan door via
info@meemantelzorg.nl of via telefoonnummer: 078 – 206 32 02.
Staat u niet ingeschreven bij MEE Mantelzorg of kent u een andere mantelzorger die u dat bloemetje ook gunt? In oktober kunt u zichzelf of anderen opgeven voor een bloemetje via deze site. Houd deze site dan ook in de gaten, vanaf begin oktober staat hier een invulformulier.

Mantelzorgcompliment 2023
Mantelzorgcompliment volwassenen – VVV pas
Eénmaal per jaar geeft de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht mantelzorgers die zorgen voor iemand in Hendrik-Ido-Ambacht een mantelzorgcompliment. Dit compliment bestaat uit een VVV pas van 100 euro. Dit gaat niet automatisch, voor de VVV pas moet u zich als mantelzorger zelf aanmelden. Aanmelding kan tussen 1 oktober en 1 december 2023. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over het aanmeldproces, vanaf begin oktober kunt u hier het aanmeldformulier downloaden.

Mantelzorgcompliment Jonge mantelzorger – VVV pas
Ook de jonge mantelzorgers worden niet vergeten door de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Ben je tussen de 8 en 18 jaar en zorg je voor iemand uit je omgeving? Dan krijg jij een VVV pas van 25 euro eind december/begin januari. Als je al staat ingeschreven bij MEE Mantelzorg, dan ontvang jij die pas automatisch. Sta je nog niet ingeschreven, dan mag je jezelf (met toestemming van een ouder/voogd) aanmelden. Aanmelden kan tussen 1 oktober en 1 december 2023. Houd deze website in de gaten voor meer informatie over het aanmeldproces, vanaf begin oktober kun je hier het aanmeldformulier downloaden.