Jonge Helden gezocht voor een “Heldenontmoeting

4 oktober 2023

Jonge mantelzorgers of broers/zussen van iemand met een beperking zorgen vaak vanuit liefde, vanzelfsprekendheid voor de ander. Maar zij komen ook wel eens zorg tekort, omdat er veel aandacht gaat naar degene met de ziekte of beperking.
Autobedrijf Amega wil samen met Stichting Mijn Held 2 van deze jonge helden in het welverdiende zonnetje zetten en voor hen een ontmoeting organiseren met hun Grote Held.

Ken jij een jongere (4-18 jaar), woonachtig in de Drechtsteden met een diep gekoesterde wens en verdient hij/zij een onvergetelijke dag? Meld deze kleine held voor 31 oktober aan! Vul het aanmeldformulier in op de website: Mijn held Aanmeldformulier – Mijn held  Vermeld in de toelichting: Heldenontmoeting MEE Mantelzorg.

Geef aan welke held de jongere zou willen ontmoeten en motiveer waarom juist dit kind een speciale dag verdient. Stichting mijnheld bekijkt samen met Amega, Stichting MBO en MEE Mantelzorg de aanvragen en selecteren 2 jongeren. In november worden de aanmelders geïnformeerd.
Tip: het is een verrassing voor de jongere, houd de aanmelding geheim om teleurstellingen te voorkomen.