Verwenuitje voor mantelzorgers in de gemeente Nissewaard

28 mei 2024

Zorg je voor een ander met een beperking, ernstige ziekte, psychische kwetsbaarheid of een verslaving? Dan ben je mantelzorger. Speciaal voor mantelzorgers die zorgen voor iemand in de gemeente Nissewaard is er een gezellige mantelzorgactiviteit georganiseerd door MEE Mantelzorg en Stichting Welzijn Ouderen, afdeling mantelzorg.

Zaterdag 6 juli gaan we met een bus om 10.30 uur vanaf de Hoogwerfsingel 2 in Spijkenisse naar Drimmelen. Daar stappen we op de boot De Zilvermeeuw voor een mooie twee uur durende vaartocht over de Biesbosch. Tijdens de vaartocht krijg je een heerlijke lunch en kunnen jullie genieten van het prachtige beschermde natuurgebied en het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Om 14.00 uur gaan we weer van boord en brengt de bus ons terug naar de Hoogwerfsingel.

Ben je mantelzorger in de gemeente Nissewaard? En wil je mee? Geef je snel op (voor 19 juni) via de mail: mantelzorgzhe@meevivenz.nl Geef je naam, telefoonnummer, mailadres en eventueel allergieën door. De activiteit is inclusief busreis, vaartocht en lunch. We hebben beperkt plaats.

Voor meer informatie kan u het beste mailen naar bovenstaand adres, maar bellen kan ook via het Servicebureau van MEE 0181-333 507.

Deze activiteit is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of mensen in een rolstoel i.v.m. de busreis. We organiseren in september en november nog 2 activiteiten die wel rolstoeltoegankelijk zijn.

Valt het mantelzorgen je zwaar? Bij MEE Mantelzorg en Stichting Welzijn Ouderen werken mantelzorgconsulenten. Je kan een keer een gesprek aan gaan voor ondersteuning, luisterend oor, verschillende cursussen of workshops. Ook word je door je in te schrijven als mantelzorger op de hoogte gehouden van komende activiteiten. De uitnodigingen worden dan naar je gemaild.