Open Atelier voor creatieve mantelzorgers Nissewaard

U bevindt zich hier:Home/Berichten/Open Atelier voor creatieve mantelzorgers Nissewaard

Soms is het moeilijk om tijd en ruimte voor jezelf te maken, even zorgeloos bezig te zijn met je hobby. Het blijft bij onafgemaakte schilderijen en creatieve projectjes.

Een creatieve mantelzorger met een klein atelier aan huis, stelt haar atelier open. Andrea Visser is zelf mantelzorger voor twee kinderen met psychiatrische problematiek. Mantelzorgers die het fijn vinden om te schilderen, of op een andere manier creatief bezig te zijn maar daar niet aan toe komen, kunnen eens per maand bij haar terecht om elkaar te inspireren, energie te krijgen en even de ‘mantel’ aan de kapstok te hangen. De nadruk ligt op gezelligheid, ontspannen en ongedwongen creatief bezig zijn.

Andrea: “Neem je schilderspullen en je creativiteit mee en kom één keer per maand naar mijn atelier om samen bezig te zijn”.

Het eerste Open Atelier is op maandag 9 maart, van 19.30 tot 21.00 uur. Er is plaats voor 7 personen. Voor koffie/thee en iets erbij vraagt Andrea een kleine bijdrage van € 1,- per bijeenkomst. Iedereen zorgt zelf voor eigen materiaal om mee te werken. Het onafgemaakte, bijna vergeten creatieve project, maar helemaal opnieuw beginnen kan natuurlijk ook.

Aanmelden kan via MEE, tel. 0181-33 35 07 of per mail naar servicebureau@meeplus.nl Graag je naam en telefoonnummer doorgeven waarop je bereikbaar bent, dan zal één van de mantelzorgconsulenten contact met je opnemen.

2020-02-13T09:59:15+01:0013 februari, 2020|