Theaterstuk “De lastige ouders”

U bevindt zich hier:Home/Berichten/Theaterstuk “De lastige ouders”

Dit is het verhaal van een moeder en een vader. Ouders van de liefste jongen ter wereld. Hij kan vreselijk goed zwemmen en kijkt recht in je ziel. Veertien jaar is hij. Maar zijn hoofd zit zó vol herrie dat hij misschien wel altijd twee zal blijven. Daarin blijkt het juist heel goed als ouders een beetje lastig zijn. Een prachtige voorstelling over verstandelijke beperking.

De Lastige Ouders nemen je mee in hoe het is om met een kind te leven dat voortdurende zorg nodig heeft.

Hoe ziet een thuis eruit van 24 uur per dag zorg? Is er nog ruimte voor een gezonde dochter? Hoe gaat de buitenwereld ermee om? Zeven jaar lang proberen zijn ouders thuis voor Faas te zorgen. Uiteindelijk moeten ze toegeven dat het niet langer gaat. En wat dan?

Gebaseerd op dagboeken van actrice Marike van Weelden
Als moeder van een verstandelijk gehandicapt kind is actrice Marike van Weelden ervaringsdeskundige. Gebaseerd op haar dagboeken schreef zij Lastige Ouders samen met Pieter Tiddens. Pieter Tiddens maakt met inspirerende theatermakers familietheater over volwassen onderwerpen. Licht van toon met veel muziek. Voorstellingen die uitnodigen om meer theater te gaan zien en misschien zelf te maken. Altijd anders en onmogelijk om in een hokje te plaatsen.

Voor actuele speellijst: www.pietertiddens.nl

2019-04-29T10:12:07+02:0028 maart, 2019|