Week van het geld én week van het opruimen 22 maart t/m 28 maart 2021

U bevindt zich hier:Home/Berichten/Week van het geld én week van het opruimen 22 maart t/m 28 maart 2021

Mantelzorgpunt Hardinxveld-Giessendam zal in de week van 22 t/m 28 maart twee nieuwe presentaties verzorgen op het YouTube kanaal van Servanda. U kunt op elk moment van de dag, dat u uitkomt kijken naar een presentatie over “Opruimen met kinderen” door Susanne de Bie. Susanne staat als professioneel organiser regelmatig mantelzorgers en/of gezinnen bij om rust en overzicht te creëren in hun dagelijks leven. Met deze presentatie geeft zij praktische tips en informatie om samen met uw kind op een leuke manier te leren opruimen en overzicht te bewaren. Juist kinderen met ADHD, ADD, ODD of autisme hebben veel behoefte aan overzicht en structuur. Susanne de Bie geeft ouders praktische handvatten om samen met uw kind aan de slag te gaan! Voor meer informatie of vrijblijvende offerte kunt u ook kijken op www.biezondergeorganiseerd.nl

Omdat in dezelfde week ook de “Nationale week van het geld” wordt georganiseerd, zal Monique de Bruin als coördinator thuisadministratie én budgetcoach bij Servanda sociaal werk, op het YouTube kanaal een presentatie verzorgen over “hoe kom je rond”. Met goede informatie en handige tips om beter met je geld uit te kunnen komen. Komt u ook elke maand aan het eind tekort? Bent u bang om betalingsachterstanden te krijgen of kost het u moeite om rond te komen? Kijk dan vooral naar deze gratis toegankelijke presentatie op het YouTube kanaal van Servanda.

De komende periode zal om de andere week een workshop of presentatie op YouTube verschijnen, maar kijk ook eens naar de presentaties over “Omgaan met rouw en Verlies” door Magda Slimmens, “Vergroten van je veerkracht” door Susanne de Bie of “In 7 stappen naar meer rust”.  Ook zijn er presentaties te zien over “Gesprekstechnieken”, “Wegwijs in voorzieningen” of “Stress herkennen en aanpakken”. In het kader van Pasen zal er vanaf 1 april een presentatie te zien zijn over “Mythes en legendes rondom Pasen”.

Mantelzorgpunt Hardinxveld-Giessendam verzorgt ook digitale wandelingen op het YouTube kanaal voor alle inwoners, die af en toe wat ontspanning kunnen gebruiken.  De komende week maken we digitaal een rondreis over Cyprus, Curaçao en Portugal. Ook staan er nog andere wandelingen open, zodat er in deze periode voldoende is te zien.

Op het YouTube kanaal van Servanda verschijnen twee keer per week ook nieuwe beweegsessies met de sportcoach Maarten Hendrickx, waarmee u thuis aan uw conditie kunt werken. Speciaal voor thuiswerkers en thuisblijvers, die misschien niet in de gelegenheid zijn om op een andere wijze te sporten of bewegen.

Ook zijn er speciale beweegsessies voor ouderen of mensen met een mobiliteitsbeperking.  U kunt ons vinden via www.servanda.nl, rode icoontje aanklikken in de linkerbovenhoek en dan selecteren op Video’s.

2021-03-24T12:15:32+01:0024 maart, 2021|