Werk jij in een mantelzorgvriendelijk bedrijf? Deel je verhaal voor 15 mei!

U bevindt zich hier:Home/Berichten/Werk jij in een mantelzorgvriendelijk bedrijf? Deel je verhaal voor 15 mei!

Win een lunch met je hele team

Heb jij, als werkende mantelzorger, een werkgever en/of collega’s die je ondersteunen om mantelzorgen en werken mogelijk te maken? Vind je dat jouw werkgever een goed voorbeeld is voor andere werkgevers?  De gemeente en MEE mantelzorg zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Deel je verhaal en win een lunch voor het hele team!

Als mantelzorger heb je vaak een druk programma. Er is veel te doen, veel hulp te geven en zaken te regelen. Hoe combineer je dit allemaal met je werk? En wat doet je werkgever zodat je het allemaal voor elkaar kunt boksen?

Kun je bijvoorbeeld met je werkgever afspraken maken, zodat je werk en zorg goed kunt combineren? Krijg je voldoende steun en begrip voor jouw situatie? Zijn er speciale verlofregelingen waar je gebruik van kunt maken? Laat weten waarom jij vindt dat je werkgever een dikke pluim verdient!

Wethouder Peter Heijkoop: “Het is belangrijk dat bedrijven ruimte geven voor mantelzorg.  Nu ervaart de werknemer vaak stress omdat zij te weinig ruimte krijgt om te mantelzorgen. Soms leidt dat zelfs tot uitval door ziekte. Geef medewerkers ruimte om over hun mantelzorgsituatie te praten, én ruimte om het te kunnen doen voor hun naaste.”

Hoe doe je mee?

Stuur je verhaal in naar info@meemantelzorg.nl. Doe dit vóór 15 mei 2021. U kunt een mail sturen naar info@meemantelzorg.nl.

Een vakkundige jury buigt zich over de inzendingen en kiest een winnaar. Op 26 mei wordt de winnaar bekend gemaakt.

Deze actie is onderdeel van de bewustwordingscampagne ‘Daar zorg ik voor’. Meer informatie op MEEmantelzorg.nl

Hier  vindt u de link naar de flyer: Mantelzorgcampagne Maggezien verhalen

2021-05-11T09:27:49+02:0022 april, 2021|